Strandtent Scheveningen

Kent u de gezelligste strandtent van Scheveningen?

Aan de boulevard van Scheveningen, bevindt zich de strandtent: Beachclub Twins. Kom bij onze strandtent genieten van een heerlijke zomerdag aan het strand. U wordt tot aan uw strandbed bediend. Slecht weer? Onze strandtent kan volledig worden overkapt en worden verwarmd. Ons restaurant is vooral gezellig met een goede menukaart voor ontbijt, lunch of diner

Verschillende leuke activiteiten

Bij Twins in Scheveningen zijn er gedurende de hele zomer activiteiten. U kunt er gewoon langskomen voor een dagje strand. Maar u kunt ook een arrangement met ons bespreken voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, teambuilding, een huwelijksfeest of een verjaardag. Doe met uw gezelschap ook mee aan de activiteiten die wij vanuit onze strandtent op het brede strand van Scheveningen organiseren. Wij verzorgen vele actieve en creatieve workshops zoals salsadansen, djembe, power yoga, zandsculpturen, paaldansen of speedgolven.

Waarom kiezen voor Twins Strandtent Scheveningen ?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

[recaptcha]

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.