Beachclub Scheveningen

Beachclub Twins ligt aan de boulevard van Scheveningen. Kom bij onze Beachclub genieten van een heerlijke zomerdag aan het strand. Het team van Twins heet u van harte welkom.

Verschillende leuke activiteiten

Twins is in de zomer dé Beachclub waar de leukste activiteiten plaats vinden. U kunt er gewoon langskomen voor een dagje aan het strand met lekkere hapjes en drankjes, maar u kunt ook een arrangement met ons bespreken voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, teambuilding een huwelijksfeest of een verjaardag. Beachclub Twins in Scheveningen heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van een gezellige dag of avond uit.

Fit blijven met onze workshops in Beachclub Twins in Scheveningen

Doe met uw vrienden of collega’s ook mee aan de bootcamp of powerkite workshop die we op het strand van Scheveningen organiseren. Of  creatieve workshops zoals salsadansen, djembe, power yoga, zandsculpturen, paaldansen of speedgolven.

Nieuw bij TWINS: 3×3 expeditie
TWINS biedt u en uw collega’s een 3×3 expeditie aan!
Kent u al die spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de TV programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren? TWINS heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van 9 spannende en uitdagende onderdelen uitgevoerd warbij 9 sleutels te winnen zijn. Kunt u de sleutels vinden?
Het gaat hierbij niet alleen om het individu, maar ook om de samenwerking met uw teamgenoten. Denken, doen proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod.
Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.
Samen met u collega’s of medewerkers in de zon of regen op het strand deelnemen aan 3×3 expeditie, een uniek bedrijfsuitje. Maak kennis met uw avontuurlijke krachten, heb lef durf en gebruik uw fanatisme voor dit uitdagende programma. Het 3×3 programma wordt aangeboden in samenwerking met Halo Jobbing

Waarom kiezen voor Beachclub Twins?

Klik hier voor meer informatie over onze arrangementen, workshops

Neem contact met ons op

Voor vragen en of reserveringen, vul ons contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen of direct contact zoeken met Rebecca Riksma. Bellen is sneller: 06-13449203.

velden met een * zijn verplicht

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Bericht

Privacy Statement *
Ik heb de Privacyverklaring van Beachclub Twins gelezen en ga er mee akkoord
Onze Privacy Statement

[recaptcha]

Twins heeft een goede feestlocatie voor een bedrijfsfeest , teambuilding of een vrijgezellenfeest. Voor een netwerkborrel of als vergaderruimte. Wij zijn ook trouwlocatie en organiseren rondleidingen en workshops. Beachclub Twins heeft all-in arrangementen voor grote en klein groepen. personeelsuitjes tot workshop vliegeren of sushi leren maken. Kom langs voor een gesprek of bel eerst. Een offerte aanvragen kan ook.

Beachclub Twins is geopend van maart tot november. 7 dagen per week. Onze locatie is goed bereikbaar met het OV en de auto.