Vastgoed beleggen

Wilt u in vastgoed beleggen? Dan is Amerika op dit moment het juiste adres! Wij zijn specialist in verzorgen van beleggingen in de huizenmarkt van Amerika met een zeer hoog rendement.

Momenteel zijn de huizenprijzen in Amerika tot wel 70% gedaald. Dankzij de kredietcrisis hebben vele Amerikanen hun huissleutel bij de bank moeten inleveren en zijn zij verplicht om een huis te huren. Dankzij dit fenomeen worden er minder huizen bijgebouwd en is de verhuurdermarkt uiterst aantrekkelijk geworden om in te investeren. Naar verwachting zullen de huizenprijzen over een aantal jaren immers sterk stijgen. Wanneer u nu investeert in deze huizen ontvangt u niet alleen een verwacht hoog rendement van het vastgoed zelf maar ook een hoog verhuurrendement van 10% tot 15%!

Betrouwbaar in Vastgoed beleggen

Wanneer u in vastgoed wilt beleggen is het nu het moment om in te stappen. Vastgoed Amerika treedt voor u op als bemiddelaar en adviseur. Wij selecteren de beste gebieden in Amerika zodat wij u een hoog rendement kunnen aanbieden. Wij stellen de ideale mix voor u samen zodat u zowel een hoog ROI m.b.t. de waardestijgingen als verhuurrendement ontvangt.

Vastgoed Amerika vertegenwoordigt uitsluitend betrouwbare lokale partners die wij vooraf voor u hebben gescreend. Daar u zelf de huizen aankoopt via de notaris heeft u het complete beheer van uw beleggingen in eigen handen, maar wel gebruik makend van de lokale verhuurorganisatie. Allemaal voordeel dus!

Vastgoed beleggen met Vastgoed Amerika

Dit is het moment om in Amerikaans vastgoed te beleggen! Wij geven u graag een uitgebreid advies waarom. Nem contact met ons op via de e-mail:info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.