Investeren in vastgoed

Bij ons kunt u investeren in vastgoed met niet alleen een hoog rendement op uw vastgoedwaarde maar ook een hoog verhuurrendement. Wegens de crisis zijn de huizenprijzen tot wel 70% gedaald en is het nu het moment om in te stappen. Wij bieden huizen in Amerika inclusief huurders waardoor u direct rendement uit uw investeringen verkrijgt. Het verhuurrendement loopt op van 10% tot 15%. Direct waar voor uw investering dus!

Investeren in vastgoed met Vastgoed Amerika

Vastgoed Amerika heeft jarenlang ervaring in het investeren in Vastgoed. Wij werken met een klein team en uiterst zorgvuldig gekozen lokale partners. Daar wij niet op grootschalig niveau werken, kunnen wij u een persoonlijk en passend advies bieden. Vastgoed Amerika selecteert voor u de beste gebieden. Zo heeft u vrije keuze of u voor een hogere ROI uit de verhuur of voor aantrekkelijkere vooruitzichten m.b.t. waardevermeerdering gaat.

Wij verzorgen enkel de bemiddeling, u legt zelf uw investering vast bij de notaris en heeft het beheer volledig in eigen handen. Zo is uw investering laagdrempelig en is het vastgoed daadwerkelijk uw bezit.

NU investeren in vastgoed!

Wacht daarom niet langer met het investeren in vastgoed. Wilt u ook een hoog return on your investment? Maak dan NU een afspraak met Vastgoed Amerika! Wij geven u direct het juiste advies en maken het investeren in vastgoed voor u zeer interessant. Bel nu met 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail: info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.