Investeren in onroerend goed

Investeren in onroerend goed is nog nooit zo aantrekkelijk geweest! Maar dan wel in Amerika. Dankzij de kredietcrisis zijn de prijzen van de Amerikaanse huizenmarkt tot wel 70% gedaald. De meeste Amerikanen hebben hun huis moeten afstaan aan de bank en zijn gedwongen om een huis te huren. Dit maakt de verhuurdersmarkt uiterst aantrekkelijk.

Dankzij dit fenomeen kunt u al onroerend goed inclusief huurders aankopen vanaf € 35.000,-. U ontvangt direct een verhuurrendement van 10% tot 15% en natuurlijk zeer aantrekkelijke vooruitzichten m.b.t. waardevermeerdering! Dat wilt u toch ook?

Investeren in onroerend goed met Vastgoed Amerika

Vastgoed Amerika is de partner als het om investeren in onroerend goed gaat. Ons uiterst professionele team staat voor u klaar. Wij treden enkel op als persoonlijk adviseur en bemiddelaar en werken nauw samen met lokale partners. In overleg met u stellen wij uw portefeuille samen met een ideale mix voor een hoge return on investment op de verhuur en een kansrijke waardevermeerdering van uw onroerend goed. U legt zelf uw investering vast bij de notaris. Zo houdt u het beheer in eigen handen. Allemaal voordeel dus. U wilt toch ook profiteren van de kredietcrisis?

Nu investeren in onroerend goed

Wacht niet langer met het investeren in onroerend goed! Dit is het moment om direct rendement uit uw investering te halen. Wij staan voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak en laat u adviseren. Bel nu met 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail:info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.