Huizen in Amerika

Wanneer u nu in huizen in Amerika investeert profiteert u van vele voordelen. Vanwege de kredietcrisis zijn de huizenprijzen in Amerika fors gedaald. Vele Amerikanen konden hun hypotheek niet meer betalen en hebben hun huissleutel moeten inleveren bij de bank. Zij zijn de komende jaren uitgesloten van het verkrijgen van hypotheken en zijn verplicht om te huren. Hierdoor is de verhuurdersmarkt uiterst aantrekkelijk te noemen. Wilt u ook mee profiteren van hoge rendementen? Vastgoed Amerika staat u bij!

ROI op huizen in Amerika

Bij  de aankoop van huizen in Amerika verkrijgt u niet alleen een hoge return on investment met de inkomsten uit de verhuur maar ook aantrekkelijke voorruitzichten m.b.t. de forse waardestijgingen van het vastgoed. Vastgoed Amerika staat voor u klaar om u uitgebreid te adviseren en hulp te bieden bij de aankoop van uw portefeuille. Wij werken nauw samen met uiterst zorgvuldig gekozen lokale partners en kunnen voor u een portefeuille van huizen samenstellen om uw investering het meeste rendement op te laten leveren. U profiteert van lage investeringskosten en een direct verhuurdersrendement van 10% tot 15%! Daar wij enkel optreden als adviseur kunt u zelf de investering vastleggen bij de notaris. Zo houdt u uw eigen portefeuille in handen. Wel zo betrouwbaar en interessant dus!

Koop nu uw huizen in Amerika!

This is the moment om uw huizen in Amerika aan te kopen! U kunt uw investering zo groot maken als u zelf wilt. U kunt al vastgoed aankopen vanaf € 35.000,-.  Bel nu met 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail: info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.