Hoog rendement

Iedereen wil natuurlijk een hoog rendement uit hun investeringen. Maar hoe kan men dat in deze onzekere tijden nog waar maken? Vastgoed Amerika biedt u de oplossing. Vanwege de kredietcrisis zijn de huizenprijzen in Amerika tot wel 70% gedaald en zijn vele Amerikanen verplicht om de komende jaren te huren. Hierdoor is de verhuurmarkt uiterst aantrekkelijk geworden.

Wanneer u nu investeert in Amerikaanse woningen ontvangt u niet alleen een aantrekkelijk vooruitzicht m.b.t. de waardestijgingen van de woningen maar ook een direct verhuurrendement van wel 10% tot 15%! Dat wilt u toch ook?

Hoog rendement met Vastgoed Amerika

Bij Vastgoed Amerika ontvangt u niet alleen een hoog rendement uit uw investeringen maar ook nog eens uitstekende service. Wij werken met een klein team en uiterst zorgvuldig gescreende lokale partners. Wij stellen in nauw overleg met u een huizenportefeuille samen waarbij u een ideale mix van een hoog verhuurrendement en aantrekkelijke vooruitzichten m.b.t waardestijgingen ontvangt.

Daar wij enkel optreden als bemiddelaar en adviseur kunt u zelf uw investeringen vastleggen bij de notaris. Zo houdt u het beheer van uw portefeuille in eigen handen. Wij geven u regelmatig een update over de ontwikkelingen uw regio. Zo blijft u goed op de hoogte. Wel zo betrouwbaar dus!

Nu investeren met direct een hoog rendement

Wanneer u nu investeert ontvangt u direct een hoog rendement. Waar wacht u nog op? Laat u vrijblijvend adviseren en maak een afspraak! U kunt ons bereiken via 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail: info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.