Geld investeren

Geld investeren is eenvoudig maar een hoog rendement uit uw investering verkrijgen is een vak apart. Wij bij Vastgoed Amerika kunnen ervoor zorgen dat u uw geld goed investeert en direct een hoog rendement ontvangt. Wilt u ook profiteren van aantrekkelijke investeringsvoordelen? Lees dan verder!

Vanwege de kredietcrisis zijn de huizenprijzen in Amerika tot wel 70% gedaald. Veel Amerikanen hebben hun huissleutel moeten inleveren bij de bank en zijn de komende jaren uitgesloten van het verkrijgen van een hypotheek. Zij zijn verplicht om een woning te huren. Hierdoor is de verhuurmarkt uiterst aantrekkelijk geworden. Bij Vastgoed Amerika profiteert u direct van een verhuurrendement van 10% tot 15%! Wanneer u nu investeert in Amerikaanse woningen ontvangt u een hoge return on investment uit de verhuur en heeft u ook nog eens aantrekkelijke vooruitzichten m.b.t. de waardestijgingen van de woningen.

Aantrekkelijk geld investeren

Geld investeren is nog nooit zo aantrekkelijk geweest! Vastgoed Amerika informeert u graag naar de mogelijkheden. Wij werken nauw samen met zorgvuldig gekozen lokale partners en treden enkel op als bemiddelaar. U legt zelf u investering vast bij de notaris en houdt zo alles in eigen handen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij stellen de ideale huizenportefeuille voor u samen waarmee u zowel een hoog verhuurrendement als aantrekkelijke waardestijgingen ontvangt.

Geld investeren, doe het nu!

This is the moment om geld te investeren! Laat de steeds minder waard wordende euro’s niet langer tegen 3% op uw bankrekening staan! Waar wacht u nog op? Ons professionele team staat voor u klaar. Laat u vrijblijvend adviseren en maak een afspraak! U kunt ons bereiken via 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail: info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.