Extra pensioen

Wij hebben de oplossing om extra pensioen te generen. Vele pensioenfondsen kunnen u niet meer het rendement garanderen die u mag verwachten. Daarom is het aan te raden om uw eigen pensioen veilig vast te leggen. Dit kunt u doen door middel van investeren in Amerikaans vastgoed. Dankzij de kredietcrisis zijn de huizenprijzen tot wel 70% gedaald en hebben vele Amerikanen hun huizen moeten afstaan aan de bank. Zij zijn verplicht de komende jaren te huren. Bij aankoop van Amerikaanse huizen ontvangt u dus niet alleen een aantrekkelijke toekomstige waardevermeerdering maar ook direct een verhuurdersrendement van 10% tot 15%. Zo kunt u eindelijk ook eens van de kredietcrisis profiteren! Bovendien hoeft het investeren niet duur te zijn, vanaf € 35.000 kunt u al een huis aankopen.

Veilig extra pensioen

Wilt u uw extra pensioen veilig stellen? Doe dit dan met een investering in Amerikaans vastgoed! Wij kunnen u daarbij helpen. Vastgoed Amerika is de specialist in de bemiddeling van Amerikaans vastgoed. Wij werken samen met zorgvuldig gescreende lokale partners en treden voor u op als bemiddelaar. U legt zelf de aangekochte huizen vast bij de notaris en houdt zo het beheer in eigen handen. Profiteer daarom nu ook mee van de kredietcrisis en laat u adviseren. Wij stellen de ideale mix voor u samen zodat u niet alleen profiteert van aantrekkelijke waardevermeerdingen maar ook van een hoge return on investment m.b.t. de verhuur.

Nu extra pensioen genereren

Genereer nu ook extra pensioen! Ons professionele team staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Bel nu met 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail: info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.