Beleggingen in vastgoed

Heeft u uw beleggingen in vastgoed al goed geregeld? Wellicht dat wij u iets interessants kunnen bieden. Vastgoed Amerika verzorgt beleggingen in Amerikaans vastgoed. Vanwege de kredietcrisis zijn de huizenprijzen tot wel 70% gedaald en hebben veel Amerikanen hun, met hypotheek bezwaarde, huis moeten afstaan aan de bank. Zij zijn verplicht de komende jaren een huis te huren. Hierdoor is de verhuurdersmarkt uiterst aantrekkelijk geworden. Wanneer u nu in Amerikaans vastgoed belegt profiteert u niet alleen van een aantrekkelijke waardevermeerdering maar ook van een hoog verhuurrendement! Wij garanderen een verhuurderdersrendement van 10% tot wel 15%.

Dit is het moment voor uw beleggingen in vastgoed

Dit is het moment om uw beleggingen in vastgoed in orde te maken! Vastgoed Amerika staat u graag bij met uitgebreid persoonlijk advies. Wij stellen graag de ideale vastgoedportefeuille voor u samen zodat u niet alleen een hoge return on investment op de verhuur ontvangt maar ook aantrekkelijkere vooruitzichten m.b.t. waardevermeerdering. Wij werken nauw samen met uiterst zorgvuldig geselecteerde lokale partners. Bovendien legt u zelf het vastgoed bij de notaris vast en houdt u het beheer in eigen handen. Wel zo interessant dus!

Nu beleggingen in vastgoed verzorgen

Regel nu uw beleggingen in vastgoed! Wilt u ook een hoog return on your investment? Ons professionele team staat voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak en wij selecteren de beste huizen voor u. Bel nu met 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail:info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.