Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed is in de USA nog nooit zo interessant geweest. Vanwege de kredietcrisis zijn vele beleggingen een stuk minder waard geworden. Dit is echter niet het geval wanneer u nu belegt in de Amerikaanse huizenmarkt. Daar vele Amerikanen de hypotheek niet meer konden opbrengen en hun huissleutel bij de bank moesten inleveren, zijn de Amerikaanse huizenprijzen fors gedaald. Zij zijn verplicht om te huren en de huurdersmarkt is dan ook een zeer aantrekkelijk geworden. Wanneer u nu investeert in de Amerikaans vastgoed profiteert u niet alleen van toekomstige waardestijgingen maar ook van een direct verhuurdersrendement tot 15%!

Wacht niet met beleggen in vastgoed!

Wij raden u aan om niet te wachten met het beleggen in vastgoed. Vastgoed Amerika heeft, samen met lokale partners, de beste huizen voor u geselecteerd. Of u nu gaat voor een hogere return on investment uit de verhuur of voor een aantrekkelijkere vooruitzichten m.b.t. waardevermeerdering, wij kunnen er voor zorgen dat uw belegging kansrijk is! Daar wij enkel optreden als persoonlijk adviseur en bemiddelaar, houdt u zelf uw belegging in handen. U legt zelf uw beleggingen vast bij de notaris. Allemaal voordeel voor u dus!

This is the moment om te beleggen in vastgoed!

This is the moment om te beleggen in vastgoed! Ons professionele team staat voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak en wij selecteren de beste huizen voor u. Bel nu met 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail: info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.