Beleggen in onroerend goed

Beleggen in onroerend goed is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Vanwege de kredietcrisis konden vele Amerikanen hun hypotheek niet meer opbrengen en hebben ze hun huis moeten afstaan aan de bank. Hierdoor zijn de prijzen van onroerend goed tot wel 70% gedaald. Al deze Amerikanen zijn de komende jaren uitgesloten voor het verkrijgen van een hypotheek en zijn verplicht om te huren. Hierdoor is de verhuurdersmarkt uiterst aantrekkelijk geworden. Wanneer u nu belegt in Amerikaans onroerend goed ontvangt u niet alleen het vooruitzicht van een aantrekkelijke waardevermeerdering maar ook een direct verhuurdersrendement van 10% tot 15%! Wilt u ook meeprofiteren van dit fenomeen? Lees dan verder!

Wacht niet langer met beleggen in onroerend goed

Dit is het moment om in te beleggen in onroerend goed! Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Daar wij alleen optreden als bemiddelaar en adviseur houdt u zelf uw beleggingen in handen. U legt deze zelf vast bij de notaris. Vastgoed Amerika werkt nauw samen met betrouwbare lokale partners. Hierdoor kunnen we in overleg met u de ideale onroerend goed portefeuille samenstellen. Zo ontvangt u een hoge return on investment via de verhuur en een zo aantrekkelijk mogelijk vooruitzicht m.b.t. de waardevermeerding van uw vastgoed.

Nu beleggen in onroerend goed

Nu beleggen in onroerend goed doet u met Vastgoed Amerika! Informeer naar de mogelijkheden en maak direct een afspraak. U kunt ons bereiken via 020 – 3312954 of neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail: info@vastgoedamerika.nl.

Reacties zijn gesloten.