Over ons

Wij zijn de grootste Europese organisatie actief in de Metro Detroit onroerend goedmarkt en hebben, tezamen met onze partners, over de laatste 4 jaar zo’n 1000 woningen verbouwd, verkocht en beheerd in Detroit en haar voorsteden. In onze ervaring is de sleutel tot succes bij het investeren in onroerend goed in Detroit:

  1. Kopen in de juiste buurten en micro-locaties in deze buurten
  2. Goed georganiseerd beheer (laat uw huis nooit beheren door de verkopende partij!)
  3. Beheersen van onderhoudskosten
  4. Lokale aanwezigheid (waardoor alles te allen tijde kan worden gecontroleerd)

Wij verwerven de beste huizen in Metro Detroit. Nog voordat deze huizen in “foreclosure” gaan, krijgen wij ze als eerste aangeboden. (zijnde één van de weinige organisaties die meer dan 25 huizen per maand kan en moet inkopen) Dit geeft ons de mogelijkheid om de beste huizen voor onze klanten te kunnen kopen. Voor diverse organisaties en personen kopen wij op maandelijkse basis huizen, die wij eventueel voor ze verbouwen en nadien beheren.

PROPERTY MANAGEMENT
Iedere investeerder die huizen in het buitenland bezit heeft dezelfde vragen:
-Waarom krijg ik een reparatierekening?
-Is het terecht?
-Kan het goedkoper?
Het antwoord: U zult het nooit weten tenzij u lokaal een betrouwbaar iemand heeft.

Om meer controle te kunnen uitoefenen op het lokale beheer zijn wij partner geworden met een lokale beheersorganisatie met juridische achtergrond voor de supervisie van:
-plaatsing van de huurders
-juridische zaken (onze partner is jurist)
-controle op onderhoudsvraagstukken

Ieder reparatieverzoek boven de $500 wordt door ons lokale team gecontroleerd. Zij stellen ter plekke vast of een reparatie noodzakelijk is en of het wellicht op een efficiëntere wijze kan worden opgelost. Bovendien beschikken wij over lokale opslagruimte, waardoor wij in staat zijn om materialen groot en dus goedkoop voor onze klanten in te kopen en op te slaan.

Naast bovengenoemde kunnen wij u ook bijstaan in het vinden van huurders, beveiligen van huizen wanneer deze leegkomen, en zeker ook in het adviseren met betrekking tot investeren.

Conclusie: wij zijn Europese onroerend goedprofessionals die de standaard van vertrouwen, transparantie en expertise naar de Amerikaanse markt brengen, alwaar deze standaarden vrijwel ontbreken. Door het leveren van onze service verdienen wij uiteindelijk altijd geld voor onze klanten omdat we uitgaven op onderhoud beperken, wat veel geld kan kosten indien niet op de juiste wijze gecontroleerd.

Reacties zijn gesloten.